POČNI SAD – HAJR“ je naziv nove emisije koja će je zasnovana na istinitim životnim događajima sa kojima se žrtve nasilja svakodnevno susreću.

Cilj emisije je da pomognemo potencijalnim žrtvama kao i onima koji su već žrtve da im budemo podrška. Kroz emisije ćemo upoznati nove ljude, čuti njihove životne priče i probleme koji su rešeni ili su u procesu rešavanja.
Ćutanjem nećemo zaustaviti nasilništvo.

Gost prve emisije je bila predsednica udruženja žrtava nasilja „HAJR“, Hajrija Ramadani, koja je iznela svoju potresnu priču i probleme sa kojima se suočavala. Hajrija je navela da nasilje još uvek postoji i zamolila ljude da ne ćute o nasilju, ignorisanjem nasilja dajemo snagu nasilniku. Predsednica je apelovala na sve institucije i dobre ljude da pomognu u suzbijanju nasilja. Tokom prve emisije gošća i predsednica Hajrija je naglasila da udruženje ima i pesmu koju je otpevao poznati pevač Beki Bekić, ali da zbog manjka sredstava pesma još nije ugledala svetlost dana. Nadamo se da će se uskoro javiti neka kuća koja će pomoći da snimimo pesmu i spot istakla je Hajrija.

Voditeljka: Ivana Elektra

Klikom na tekst ispod možete pogledati prvu emisiju:

POČNI SAD – HAJR 21.01.2022.