U sredu 06.07.2022. godine održana je humanitarna modna revija „Zivot je pista, jednaka za sve“ pod udruženjem žrtava nasilja Hajr. Ovu reviju otvorio je ansambl Ratislav Blagojević i Gledanice.

Humanitarna modna revija je odrzana u event centru Lipovačka šuma, na teritoriji opštine Barajevo. Pored modne revije održana je i mini tribina o nasilju i tome koliko je nasilje sve prisutnije. Predsednica udruženja žrtava nasilja HAJR, Hajrija Ramadani je pozdravila i zahvalila se svima što podržavaju rad, trud i napore koje ovo udruženje ulaže u suzbijanju nasilja.

Modeli koji su nosili odevne kombinacije Butik 13, Blondy i venčanica Dar su bile javne ličnosti, neke od njih su Ljiljana Bulatović Nešković, Kristina Vasković, Ivana Elektra, Maja Luis, Hajrija Ramadani, Milena Filipović Vasilev i drugi. Pistom su prošetali i manekenka Milica Milovanović i maneken Jovan Cvijetić-Cvele. Takođe ovaj dan su zasladili humanitarni ljudi iz Pasteli Sweet, a dekorativni prolaz od balona je donirao Balon master.

Pored velikog broja gostiju prisustvovali su predstavnici opštine Barajevo, predstavnici pravoslavne crkve, razne medijske licnosti i mnogi drugi. Među najmlađima u programu je učestovala i Katja Vasilev koja je recitovala pesmu protiv nasilja.

Sam kraj humanitarne modne revije svojim muzičkim umećem ulepsao je Life band koji sačinjavaju Nikola Janjić, Dušan Mihajlović i Petar Kijačić.

Organizatori humanitarne modne revije su frizerski salon Katjuša i Boban Filipović. Voditelj programa Miša Ćirić, dok je fotografijom divne trenutke zabaležio fotograf Siniša Kroki.