Одржана је хуманитарна модна ревија „Живот је писта једнака за све“. Средства прикупљена од улазница су донирана нашем удружењу за даљи рад и унапређење.

Овом приликом бисмо желели да изразимо захвалност свим људима који су дошли да подрже наш рад, те представницима амбасада, МУП-а, као и важним личностима из јавног живота. Посебну захвалност дугујемо познатим личностима из области културе и уметности које су носиле креације модне куће Hera и Carpe Diem.

Наше кориснице су, исто тако, биле део модне ревије, те су носиле моделе и извеле перформанс који је осмислила наша координаторка Драгана Симић.

Само неке од личности које су обукле креације и тиме помогле удружењу су: Весна Ривас, Милица Дабовић, Романа Панић, Јелена Говедарица, Весна Радомировић, Љиљана Јакшић али и многе друге.

Овом приликом бисмо такође хтели да се захвалимо и нашим спонзорима и коорганизаторима
D&D Bio Cosmetique који су својом жељом да дају допринос нашем раду омогућили да се наша традиција организовања хуманитарне модне ревије „Живот је писта једнака за све“ настави и организује на један овакав начин.

Захваљујемо се свим медијима који су испратили овај догађај и без којих наш рад и помоћ коју пружамо не би стигла до оних до којих је то потребно! Неки од медији који су присуствовали су: ТВ Коперникус, Н1, Курир и други.

Захвалност дугујемо и Хотелу Crowne Plaza, који нас је угостио и који нам је пружио пуну техничку подршку!

Како је ревија изгледала, можете видети на видео који је објавила фирма D&D Bio Cosmetique: