U današnjoj emisji SRBIJA ON LINE na KCN TV gosti su bili predsednica udruženja žrtava nasilja HAJR i Tanja Marinković, marketing menadžer Bora lavirinta. Ova priča je udruženje dve strane da kroz humanitarne akcije Bora lavirinta i UŽN HAJR pokažemo deci i mladima da se druženje ne svodi na telefonu, računaru i virtuelnim komunikacijama, da podstaknemo decu da se druže i komuniciraju uživo kako bi razvijali svest o samopoštovanju istakli su Hajrija Ramadani i Tamara Marinković.

Događaj se organizuje u najvećem evropskom lavirintu koji se nalazi na samo 100 kilometara od Beograda. Pored lavirinta, zabavni park Bora lavirint nudi trampoline za odrasle i decu, slaganje lego kockica, zamkove na naduvavanje, golf teren, kućicu Hobita i još mnogo sadržaja koji je uz kupovinu ulaznice omogućen svim posetiocima tokom celog dana. Kako bi zabava bila još bolja, ovom pozivu se odazvao i klub Radnički koji će upotpuniti dan svojim sportskim duhom.

Pozivamo sve ljude dobre volje, kompanije i humanitarce da 29.06.2023. godine sa početkom od 12:00 sati provedu dan na mestu koje odiše energijom, ljubavlju i pozitivnim vibracijama i provedemo dan lepo, kao što kaže slogan „Lavirintom do prijateljstva i drugarstva“. A novac od prodatih karata biće usmeren ka udruženju kako bi nastavilo nesebično, neometano i sa ljubavlju da pomaže one ljude kojima je pomoć zaista potrebna.

Celu emisiju možete pogledati klikom na dugme EMISIJA