Драги наши,

🔸Као што смо и најавили, данас 22.2.2020.год., отворили смо другу канцеларију ове године у дивном и гостопримљивом граду Шиду, тачније у једној од просторија Општине овог места.
🔸 Специјално изненађење и огромна подршка стигла нам је из кабинета госпође министарке Зоране Михајловић, на чему смо јој веома захвални и поносни, јер верујемо да ћемо у сарадњи и са државним институцијама, бити у бољој ситуацији да помажемо жртвама.
🔸Веома смо захвални и представницима Општине Шид, који су препознали наш дух и енергију, спремну да реагује брзо, ефикасно и правоснажно, када је најпотребније. Омогућили су нам да и овде одржавамо састанке, на које су сви добродошли.
🔸Ми не ћутимо, не стојимо у месту и не чекамо да неко други уради оно што је давно требало урадити.. Храбро хитамо ка нашим циљевима..
-🔸- Зато Вас молимо, све Вас који још нисте смогли снаге и моћи, да нам се придружите, како би били у прилици да Вам изадјемо у сусрет.
🔈 Наш координатор за Шид је госпођа Драгана Симић, иначе и грађанка овог лепог града, који припада Сремском округу. Она је неко ко најбоље познаје људе и дешавања у граду, тако да ће те бити у прилици да од Ваше суграђанке добијате праве и ажурне информације, одн. помоћ.
☎ Контакт тел.: + 381 61 305-3539 – Драгана Симић
Хвала на поверењу, видимо се